preloader-logo
  • Українська
  • Русский
Image

Як купити квартиру в ЖК Паркові Озера 2 в розстрочку у Києві


Житло в розстрочку — досить популярний варіант покупки квартири. По суті, це своєрідна альтернатива іпотеці. Якщо іпотека розглядається як цільовий кредит під заставу квартири, що купується, то розстрочка від забудовника — це оплата частинами безпосередньо девелоперу.

Купівля квартири з ремонтом в розстрочку в Києві має ряд незаперечних переваг. Серед них:

  • можливість купити квартиру під 0-10% річних;
  • відсутність «зайвої ланки» — все регулюються між вами і забудовником;
  • економія на платежах за рахунок відсутності переплати за відсотковою ставкою;
  • більш низька вартість оформлення і відсутність супутніх витрат (банківські, страхові);
  • немає необхідності збирати пакет документів;
  • швидке оформлення угоди: всього за декілька днів;

Якщо ви вирішили купити квартиру в розстрочку, головне — вибрати надійного забудовника. Юристи радять з’ясувати такі моменти:

  1. Хто будує об’єкт. Вік компанії, статутний капітал.
  2. Яка ситуація з документами. Чи є у забудовника право власності на землю, дозвіл на будівництво і чи збігається план будівництва з планом, зазначеним у документах.
  3. Як відбувається фінансування будівництва. Чи ведеться будівництво за рахунок інвесторів або будівництво відбувається за рахунок власних активів, кредитування.
  4. Яка у девелопера репутація. 

Квартира в Києві в розстрочку — вигідна та безпечна пропозиція для тих, кому не підходить придбання за 100% оплатою. Щоб купити квартири в розстрочку достатньо лише зробити перший внесок, який становить не менше 30% від повної вартості квартири.

Інтергал-Буд — один із лідерів українського будівельного ринку

Компанія Інтергал-Буд має надійну репутацію на ринку. З 2003 року девелопер побудував 157 будинків в різних регіонах України. Репутація компанії підтверджується довірою покупців і численними нагородами. Зокрема, за версією щорічної премії «Український будівельний Олімп-2021» компанія стала забудовником року, а також ставала лідером будівельної галузі в 2016-2020 роках.

Чому варто купити квартиру в розстрочку від Інтергал-Буд? Забудовник має низку переваг, зокрема:

  • ремонт «під ключ»;
  • гарантія якості;
  • соціальна відповідальність.

Компанія пропонує 1-кімнатну квартиру, 2-кімнатну квартиру, 3-кімнатну квартиру в сучасних комплексах. Вони розташовані в районах зі зручною транспортною розв’язкою та обладнані власною інфраструктурою та сферою послуг.

До покупки також доступні квартири з ремонтом від забудовника. Ремонт від забудовника може бути виконаний в різних стилях, тому кожен знайде те, що йому до душі. Купити однушку або купити двушку можна в одному з реалізованих проєктів або купити квартиру в розстрочку в одному з ЖК, який знаходиться на етапі будівництва.

ЖК Паркові Озера 2  — локація для комфортного життя

ЖК Паркові Озера 2  — новий проєкт Інтергал-Буд, розташований в Дніпровському районі. Це зручний житловий комплекс, розташований неподалік від станції метро Дарниця. ЖК Паркові Озера 2 має такі особливості:

  • зручна транспортна розв’язка: до метро 15 хвилин пішки або 3 хвилини на машині;
  • архітектурний дизайн у стилі Bio-Tech;
  • близькість до мальовничого парку «Перемога»;
  • територія, що охороняється, з контролем доступу;
  • паркінг в стилобаті.

Ви можете не тільки купити однокімнатну квартиру, купити двокімнатну квартиру або купити трикімнатну квартиру, але і вибрати найкраще планування комерційного приміщення.

Якщо, наприклад, вас цікавить покупка трикімнатної квартири саме в цьому комплексі, але ви не хочете в майбутньому витрачати час на оздоблення квартири, компанія надає можливість купити квартири з ремонтом від забудовника.

Вигідна розстрочка від забудовника

Чи варто купити квартиру в розстрочку від Інтергал-Буд? Однозначно, так. Компанія пропонує два способи оформлення розстрочки — до введення будинку в експлуатацію або під розстрочку після завершення будівництва.

При складанні договору забезпечується фіксація ціни в умовних одиницях. Тобто вартість закріплюється в доларах США та виплачується в гривнях за курсом міжбанку на момент платежу. Додатково забудовник пропонує фіксацію ціни за один квадратний метр, що убезпечить вас від подорожчання.