preloader-logo
  • Українська
  • Русский
Image
Image

Стартував перший турнір з мініфутболу ІНТЕРГАЛ-БУД CUP серед житлових комплексів компанії «Інтергал-Буд»


3 липня на футбольному полі нашого житлового комплексу відбулося урочисте відкриття першого турніру з мініфутболу ІНТЕРГАЛ-БУД CUP, який проходить серед мешканців житлових комплексів компанії «Інтергал-Буд».

До організації кубку залучили професіоналів зі STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV, які знають, як провести змагання максимально комфортно та безпечно. А окрасою відкриття турніру став спортивно-хореографічний ансамбль Візінова під керівництвом майстра спорту Ілони Клочкової. Дівчата додали заходу яскравих фарб й драйву та влаштували з вболівальниками справжній флешмоб — всі разом станцювали танок групи підтримки.

У перший день змагань відбулося 8 ігор. В результаті наступних відбіркових турів визначаться дві команди-фіналіста, які поборються за кубок чемпіонату та сертифікат на комплект ігрової форми. Інші команди-призери будуть нагороджені пам’ятними призами, кубками та медалями.

Наступні тури ігор відбудуться 10, 17 та 24 липня. Пройдуть вони на футбольному полі житлового комплексу «Паркові Озера». А фінал турніру відбудеться 31 липня на полі житлового комплексу «Озерний Гай Гатне».