preloader-logo
  • Українська
  • Русский

Розпочато продажі квартир у секції №4 ЖК «Паркові Озера»


Раді повідомити, що у житловому комплексі «Паркові Озера» стартували продажі квартир в секції №4. Наразі у інвесторів є змога обрати найкращі планування за найпривабливішими цінами.

Перевага 4 секції полягає у покращених видових якостях квартир, адже з вікон майбутні мешканці комплексу зможуть милуватись панорамою на одну з наймальовничіших зелених зон Лівого берега Києва – парк «Перемога».

У даній секції покупцям пропонуються 249 квартир зі зручними плануваннями на одну, дві або три кімнати.

Комплекс «Паркові Озера», спроєктований в архітектурному стилі Bio-Tech, розташовується у Дніпровському районі. Поруч все, що необхідно для комфортного життя, – велика зелена зона, зупинка метро, розвинена торгівельно-сервісна та соціальна інфраструктура.

Окрім того, на перших поверхах ЖК розташовуватиметься власна комерція: кафе, магазини, салони краси, аптеки, тощо. А затишний двір без авто стане улюбленим місцем відпочинку, де ви зможете почуватись у цілковитій безпеці, адже територія комплексу буде закритою для сторонніх.

З питань придбання квартир у ЖК «Паркові Озера» просимо звертатися до відділу продажів за адресою: м. Київ, вул. Воскресенська, 16 або за тел.: +38 (044) 498 98 68.