preloader-logo
  • Українська
  • Русский

Дизайнерські лобі у Паркових Озерах 2


Автори проєкту Нових «Паркових Озер» показали, як виглядатимуть лобі будинків комплексу. До створення дизайну підійшли з особливою увагу, адже мешканці та їхні гості повинні відчувати домашній затишок з першого кроку в будинок.

Оздоблюючи місця загального користування, дизайнери надихалися флористичними формами секцій комплексу. Вхідна група розроблена з використанням високоякісних матеріалів світлих та пастельних кольорів. Особливої ваги дизайнери надали контурному освітленню, який сьогодні серед трендів дизайну. Також в ЖК Паркові Озера 2 доступні квартири з дизайнерським ремонтом на будь-який смак.

Нові «Паркові Озера» розташовані поряд з парком «Перемога». У межах проєкту зводять чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Серед переваг комплексу зручне транспортне сполучення (15 хвилин до метро «Дарниця» пішки), електронний контроль доступу на територію, сучасний архітектурний дизайн у стилі Bio-Tech тощо.

Отримати більше інформації щодо житлового комплексу та придбання квартири можна у відділі продажів за адресою вул. Воскресенська, 16 та за телефоном: (044) 498-98-68.