preloader-logo
  • Українська
  • Русский
Паркові Озера 2 старт продажів

Легендарний ЖК «Паркові Озера» повертається: стартував продаж квартир нової черги


Лідер серед приватних забудовників компанія «Інтергал-Буд» оголосила про старт продажів квартир другої черги житлового комплексу «Паркові Озера»

Надихнувшись успіхом масштабного проекту ЖК «Паркові Озера», компанія «Інтергал-Буд» вирішила не зупинятися на досягнутому та оголосила про старт продажів квартир другої черги комплексу.

Оновлений комплекс потішить своїх майбутніх мешканців мальовничою локацією, адже поряд парк «Перемога», зручним транспортним сполученням, лише 3 хвилини до станції метро «Дарниця» на авто, паркінгом у стилобаті, квартирами з терасами, вже розвиненою інфраструктурою першої черги тощо. 

Житловий комплекс «Паркові Озера» 2 — це збалансованість публічного та особистого простору, а місце розташування, на якому він будується, оптимальне для ведення міського стилю життя. Близькість до метро та величезного парку з озером, велика кількість шкіл та дитячих садочків поряд, широкий перелік торговельних та розважальних обєктів роблять цей комплекс найкращою локацією для комфортного життя! 

Більше інформації про новий комплекс читайте у статті на Ліга.Бізнес

Для довідки. «Інтергал-Буд» є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні. Пройшовши стрімкий шлях розвитку з 2003 року, лідер ринку досяг значних результатів у сфері будівництва житлової та комерційної нерухомості в Україні.

За 17 років було реалізовано 74 проєкти загальною площею 3,8 мільйона кв. метрів в різних регіонах країни. Досягнення компанії дозволяють їй входити до трійки найбільших і найнадійніших забудовників країни й займати перше місце серед недержавних девелоперів.

На ринку «Інтергал-Буд» вигідно відрізняє ряд переваг, серед яких — низька щільність забудови, інфраструктурне наповнення житлових комплексів, гарантії якості матеріалів і робіт, соціальна відповідальність перед покупцями, власні програми кредитування, надання унікальної послуги «ремонт під ключ» тощо.